Ontdek de Femail Factor Nieuwsbrief

Inspirerende mails met herkenbare verhalen en tips

 

jouw-transformatie-claudia-1.jpgContact

JouwTransformatie.nl

Claudia Koehoorn

Telefoon: 0031 (0)622922101

Email: info@jouwtransformatie.nl

Facebook: https://www.facebook.com/jouwtransformatie/

Foto gemaakt door Gerda Venema http://www.trans4mate.nl/powershootcoaching

Praktijkadres

Fnidsen 77                    

1811 NE  Alkmaar

Afstand is geen enkel probleem, de sessies kunnen prima via skype plaatsvinden. 

Postadres

Van der Woudestraat 65

1815 VV Alkmaar

 

KvK: 67175767

Btw: NL191964992B02

Bankrekeningnummer: NL38KNAB0255586558

Aanvraag Algemene Info

* Verplicht veld

Alle informatie die je verschaft wordt vertrouwelijk behandeld

 

 

Privacy beleid JouwTransformatie.nl

De website “jouwtransformatie.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door JouwTransformatie.nl. (hierna:JouwTransformatie), statutair gevestigd te Alkmaar en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 67175767. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

JouwTransformatie garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.
Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt JouwTransformatie gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres). JouwTransformatie gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van JouwTransformatie van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht JouwTransformatie rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij JouwTransformatie, Fnidsen 77, 1811 NE  Alkmaar of per e-mail aan info@jouwtransformatie.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar info@jouwtransformatie.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: JouwTransformatie, Fnidsen 77, 1811 NE  Alkmaar.  JouwTransformatie voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid andere websites
Op www.jouwtransformatie.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar info@jouwtransformatie.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.