logo2

Female Coaching

Zit jij in de knoop of ken jij iemand die in de knoop zit? Door het combineren van werk en privé, onvoldoende tijd voor je gezin én jezelf of het voldoen aan allerlei verwachtingen?  Ontdek de Female Factor en mijn unieke methode die  jou helpt  te ontknopen: Powervrouw met Pit Programma.

De Female Factor gaat over wat vrouwen bezighoudt.

We willen veel. We moeten de perfecte partner, moeder, dochter, werkneemster, vriendin zijn en daarbij worden we geregeerd door onze emoties en hormonen. Vaak denken vrouwen dat ze aan allerlei verwachtingen van zichzelf en hun omgeving moeten voldoen. ‘Daardoor spreken ze zich niet meer uit en zetten ze zichzelf op de tweede plaats.

Herken jij dit?

Ben jij uitgeput doordat je altijd aan alle verwachtingen moet voldoen, alle ballen hoog moet houden? Heb jij last van onzekerheid, van het idee dat je niet goed genoeg bent, dat je faalt, niet mooi bent, niet voldoet aan het ideaalbeeld van je omgeving, maar doe je alsof je het allemaal wel aan kan en dingen je niet raken? Laat jij vaak niet zien hoe je je werkelijk voelt?

Draag jij een rugzak vol emoties en gebeurtenissen met je mee? Wordt je rugzak steeds zwaarder? Dan is het tijd om je rugzak te legen!

Vind je inspiratie, levenslust, levenskracht en lol terug. Voel je weer relaxt, blij, energiek, rustig, vrolijk, mooi en happy.

Wil jij je (weer) een energieke, blije vrouw voelen die midden in het leven staat, met alle emoties die daarbij horen? Een vrouw die de ballen die werkelijk belangrijk zijn in de lucht houdt en lacht als er hier en daar eentje valt. Een vrouw die weer volledig in verbinding met zichzelf is. Die weet wie ze is, wat ze wil en hoe ze het wil?

Ik help je graag bij jouw transformatie naar de vrouw zijn die je werkelijk wilt zijn. Ik ben gespecialiseerd in werken met en vanuit het vrouwenbrein, dat maakt mijn female coaching uniek en specifiek.

 

Wil jij ook transformeren van vermoeid, gefrustreerd, gestresst en unhappy naar energiek, relaxt en happy?

Neem contact met mij op en vraag een klik gesprek met mij aan.

Meld je nu aan