Mijn doel is om jou te helpen een leven te creëren
waar je geen vakantie van hoeft te nemen.

Boek nu een kom uit de knoop sessie

Kom uit de knoop sessie

Voel jij dat je in de knoop zit? Niet lekker in je vel zit, maar weet je niet precies wat dat gevoel nu veroorzaakt of hoe het ontstaan is? Ervaar jij een knagend gevoel van “Is dit alles”? Leef jij van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie?
Dan ben je niet aan het leven, maar aan het overleven!? Wil jij weten hoe het komt dat je steeds moe, prikkelbaar, gefrustreerd en gestrest bent? Boek een ‘Kom uit de knoop’ sessie.

In deze super-intensieve, 45 minuten durende één-op-één sessie met mij ontdek je:

  • Precies wat er nu voor zorgt dat je gefrustreerd bent en je je zo vaak moe, prikkelbaar, gestrest en/of schuldig voelt, waardoor jij in de knoop komt met je gezin, je werk, je leven en jezelf (en dit gaat een waar Aha-moment voor je zijn!)
  • Persoonlijke gouden tips die je empoweren en er voor zorgen dat je weer lekker in je vel gaat zitten met een direct effect op je omgeving
  • Een next-step-actieplan zodat je weer die vrouw wordt die je dacht kwijt te zijn. Die blij is met zichzelf en met haar leven, voor eens en voor altijd

Ben jij klaar om jouw knoop te achterhalen en je leven te ontwarren?

Zet de stap en maak een afspraak. Jouw investering voor de “Kom uit de knoop”-sessie is €99,95

Sessies kunnen plaats vinden bij mij in de praktijk in Alkmaar, maar ook telefonisch of via Zoom.

Een van de gelukkigste momenten in je leven, is het moment waarop je de moed vind om los te laten wat je niet kunt veranderen.

Neem contact met mij op en vraag een kom uit de knoop sessie aan.

Meld je nu aan