Ontdek de Femail Factor Nieuwsbrief

Inspirerende mails met herkenbare verhalen en tips

Powervrouw met pit

Ja, er is eindelijk een remedie en een oplossing voor alles waar jij onder lijdt en tegenaan loopt. Alles wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven.

En nee, het is geen langdurend traject waarbij je al je trauma’s en pijnlijke momenten in het leven opnieuw moet beleven en/of vertellen. Nee, het is geen oplossing waarbij je leert om beter met de moeilijke gebeurtenissen en pijnpunten in je leven om te gaan. En nee, er is geen sprake van medicijnen.

Wat is het dan wel?

Creatrix®, de officiële doorbraak remedie voor vrouwen, is een wereldveranderende, snelle en lang werkende methodiek. De enige permanente doorbraak oplossing voor het vrouwelijke brein, met een niet goed-geld-terug-garantie.

Ik beloof je dat als jij je voor 100% verbindt om je met 100% in te zetten en met mij samen te werken, je leven volkomen ten goede zal veranderen. Mijn missie is mijn klanten weer in verbinding brengen met zichzelf zodat ze zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn en de keuzes kunnen maken die bij hen passen. 

‘Powervrouw met pit’ is een intensief programma waarbij je inzicht krijgt in welke emoties en overtuigingen jou blokkeren en welke overtuigingen je tegenhouden om een leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt.

Creatrix is de speciale methodiek die ik alleen gebruik bij privé-consulten om emotionele blokkades en overtuigingen uit je onbewuste en bewuste brein te verwijderen. Dit alles op een pijnloze en snelle wijze, met langdurig effect. Hierbij zet ik je vrouwelijke intuïtie en creativiteit aan het werk. Door Creatrix-sessies zijn vrouwen in staat om hun leven compleet te transformeren op alle gebieden; persoonlijk én professioneel.

Dit transformatieprogramma bestaat uit 90-minuten durende privé counseling sessies. Hoeveel sessies je nodig hebt verschilt per persoon. De ene vrouw heeft 2 of 3 sessies nodig, de ander 5 of 6. Het maakt niet uit, je krijgt het aantal sessies dat jij nodig hebt.. Gemiddeld duurt dit programma 8 weken. 

Het programma bestaat uit een pre-assessment die ik je per mail toestuur. In de eerste sessie bespreken we het pre-assessment en krijg je je allereerste Creatrix® sessie. In de volgende sessies bespreken we hoe het sinds je vorige afspraak is gegaan, wat we in deze sessie gaan aanpakken en doen we weer een Creatrix®sessie. Tussen de sessies in ben ik er ook voor jou, als je vragen of ondersteuning nodig hebt.  Ik ben jouw coach/counselor en ik zet mij voor 100% in om jou te helpen te bereiken waar jij van droomt. Ik verwacht van jou ook 100% commitment en inzet. 

Ook wanneer je in het buitenland woont of wanneer je niet in staat bent naar de JouwTransformatie praktijk te komen, dan kun je het "Powervrouw met pit" programma volgen! Wij zullen in dat geval al onze sessies via skype doen. Ervaring leert dat dit net zo effectief en succesvol is als sessies in mijn praktijk.

Wil jij ook je leven veranderen en weer de blije, vrolijke, energieke, gelukkige vrouw zijn die je echt bent?

Creatrix

Voor altijd loskomen: de oplossing.

Creatrix ®: is de levens-veranderende methodiek, ontworpen door the Institute of Women International uit Australië.

Creatrix® is het allereerste programma dat  specifiek op het vrouwelijke brein is gericht en  diep verankerde emoties die een vrouw beperken en blokkeren kan laten oplossen.  Het doorbreekt emotionele blokkades en overtuigingen waardoor ruimte vrijkomt voor het fundamentele evenwicht dat een vrouw nodig heeft om haar gezondheid, geluk, succes en vrijheid te activeren. Kortom je komt in balans en kan niet meer meegesleept worden door je emoties, continue gedachtenstroom of 'wat als' scenario's. 

Als jij een vrouw bent die haar echte innerlijke kracht wil ontdekken, die haar passie en dromen wil ontdekken en die op zoek is naar een energiek leven vol rust, liefde, vreugde en voldoening:

Aarzel dan niet langer, dit is jouw oplossing.

En als jij:

  • Je angst, boosheid, verdriet, schaamte, teleurstelling en/of andere blokkades gemakkelijk en moeiteloos op wilt lossen
  • Een permanente manier zoekt om een energiek, blij leven te kunnen leven
  • Je zorgen wilt uitroeien en je diepste dromen, passies en verlangens wilt activeren
  • Je creativiteit en innerlijke krachten wilt ontdekken en ontketenen

Dan is dit zeker voor jou!

Je kunt dit bereiken in een paar 90-minuten durende sessies. De sessies zijn altijd één-op-één, persoonlijk of bij een grote afstand via Skype, met een niet goed-geld terug garantie. Verander je leven en boek een gratis klikgesprek met mij in waarin ik je vrijblijvend meer informatie geef en  je mij kunt leren kennen en we  kijken of wij samen een klik hebben.

Ik kan niet wachten om jou te helpen jezelf te transformeren naar de vrouw die jij echt bent. 

Via onderstaand formulier kun je contact met mij opnemen maar je kunt me ook gewoon bellen 06-22922101

Powervrouw met pit

* Verplicht veld

Alle informatie die je verschaft wordt vertrouwelijk behandeld