Ontdek de Femail Factor Nieuwsbrief

Inspirerende mails met herkenbare verhalen en tips

Waarom zou je voor mij kiezen?

Als transformatiecoach help ik jou je eigen, authentieke zelf terug te vinden zodat je energie, succes, passie en innerlijke rust zult ervaren.

Op welke wijze helpt transformatiecoaching?

Door een combinatie van counseling & coaching  ontdekken we samen welke interne en externe ondersteuningen er bij jou ontbreken. Mijn aanpak leert jou wat jij nodig hebt om gedrag te veranderen, welke knopen (emotionele blokkades en zelf beperkende overtuigingen) je hebt, waardoor je jezelf saboteert . Je ontdekt wat jou motiveert om je doelen te bereiken en leert  effectieve strategieën en vaardigheden die naar een ​​meer bevredigend leven leiden.

Transformatiecoaching helpt jou je authentieke zelf te vinden.

Wat betekent dat?

 Authentiek zijn betekent: je zijn de persoon die je in de kern bent en behoort te zijn,  Als je volledig jezelf kunt zijn ervaar je energie, passie, creativiteit,  succes en innerlijke rust.

Waarom zijn veel mensen niet authentiek?

We doen wat we doen uit gewoonte en omdat we geen andere manier zien. Ondanks dat deze gewoonten in strijd zijn met onze huidige overtuigingen en waarden. We voelen ons moe en gestrest waardoor onze motivatie, creativiteit en vreugde wegebt. We verliezen de verbinding met onszelf en onze authenticiteit. 

Hoe ontdek ik wie ik werkelijk ben?

Als transformatiecoach breng ik conflicten, struikelblokken, innerlijke blokkades en overtuigingen in je leven aan het licht . Ik laat je zien hoe ze kunnen worden verwijderd waardoor je een leven kunt leven dat past bij wie jij in wezen bent.

Mijn persoonlijke en professionele vaardigheden, kennis en ervaring  zet ik in bij het terugvinden van jouw authentieke zelf en het stellen en behalen van jouw doelen.  bij het terugvinden van jezelf, je energie, creativiteit en innerlijke rust.

Hoe gaat transformatiecoaching in zijn werk?

In 1 op 1 gesprekken zet ik samen met jou de volgende stappen: 

  1. Onderliggende problematiek en (onbewuste) belemmeringen duidelijk krijgen. Waardoor loop je nou precies vast in je leven? 
  2. Je hiervan bevrijden (d.m.v. Creatrix®)
  3. Achterhalen wat jij wilt in je leven en inzichtelijk maken wat je nodig hebt om dat te bereiken

De transformatie programma's die ik aanbied zijn:

Mijn opleiding en achtgrond

Ik ben een licensed Creatrix Facilitator en Women Transformologist. Eén van de eerste in Nederland, zelfs in Europa. Ik heb de Creatrix® opleiding gevolgd bij de bedenkster van deze prachtige methodiek Marylin Schirmer van het Institute of Women International. 

Daarnaast deed ik de opleiding tot psychosociaal counselor. Hier deed ik gedegen kennis op van Praktische-, Klinische- en Sociale Psychologie, Gespreksmethodieken en Medische kennis. Tijdens de opleiding liep ik een jaar stage bij Stichting ES . Hier bracht ik mijn theoretische kennis en vaardigheden in praktijk, door als counselor emotionele support te geven aan mensen die  vast liepen door emotionele blokkades of levensgebeurtenissen. Ik ben nog steeds verbonden aan Stichting ES als vrijwilligster.