Je kunt jezelf kwijtraken als je jezelf wegcijfert om iedereen om je heen tevreden te houden…..

Neem contact met mij op en vraag een klik gesprek met mij aan.

The Female factor Training

Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen, dat weten we allemaal. We ervaren dit dagelijks in onze omgang met anderen, we gaan anders om met mannen dan met vrouwen. En we ervaren dagelijks dat mannen een ander wereldbeeld kunnen hebben dan vrouwen.

Hoe komt dat?

Onze hersenen werken anders, ons systeem zit  echt anders in elkaar en wij hebben te maken met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, creativiteit en moederlijke instincten, dat wat ik de Female Factor noem.

In deze 2,5 uur durende interactieve training leg ik je uit waarin wij vrouwen nu precies verschillen van mannen, hoe ons brein werkt en hoe onze hormonen onze emoties beïnvloeden.

Na deze workshop:

  • Snap je jezelf en je reacties beter
  • Begrijp je hoe het komt dat hij die stofwolk niet ziet liggen en jij wel
  • Heb je inzicht in wat voor jou de juiste momenten zijn om beslissingen te nemen of juist even niet
  • Begrijp je dat het geen wonder is dat een hoop dingen die je tot nu toe al hebt geprobeerd om jezelf te ontwikkelen,  niet 100% bij je werken.

De investering voor deze workshop bedraagt slechts € 50,-
Hapjes en drankjes zijn natuurlijk inbegrepen.

Wanneer

Ik geef deze training meerdere keren per jaar, datums vind je in de agenda

Het is ook mogelijk om deze training te boeken op een datum/tijd die jou uitkomt. Bijvoorbeeld als teambuilding of een gezellig, leerzaam uitje met vriendinnen of collega’s.  Bij mij in de praktijk of in overleg op locatie.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een offerte.

Actie

“Ja, maar… ik heb geen tijd, ik ben zo moe, ik heb al zoveel te doen.”

Maar wat als je geen actie onderneemt? Wat als je het jezelf niet gunt om te ontdekken hoe de Female Factor jouw leven beïnvloedt? Dan blijft alles bij het oude en blijf je moe terwijl je zo weinig tijd hebt en zoveel te doen. Aarzel niet langer en ontdek alles wat jij moet weten over de Female Factor.

Een van de gelukkigste momenten in je leven, is het moment waarop je de moed vind om los te laten wat je niet kunt veranderen.

Ontdek de Female Factor

Meld je nu aan