Laat jij je regeren door omstandigheden, factoren van buitenaf of word jij een Powervrouw met lef en accepteer jij de verantwoordelijkheid en neem jij regie over je eigen leven?

Powervrouw met Lef

Merk jij dat je vast zit in terugkerende patronen en gedachten? Wil je graag dingen anders aanpakken in je leven maar merk je dat je snel terugvalt in oude gewoonten en overtuigingen?

Veranderen is niet makkelijk, je hebt er vooral lef voor nodig.

Waarom lef?

Om te veranderen is het nodig om te kijken naar de onderliggende oorzaken van je gedrag, je gedachten en je overtuigingen. Veranderen begint met erkennen, erkennen wat er bij jou speelt en daar verantwoordelijkheid voor nemen.  Pas als je 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw acties en reacties kun je het roer omgooien.

Je hebt vast al van alles ondernomen om je zelf te veranderen, of terug te vinden, om energie te krijgen om alles aan te pakken wat je in dit leven wilt doen en misschien zelfs om het lichaam van je dromen te krijgen.

Maar je bent er nog niet. Je bent niet helemaal tevreden met je mindset, je lichaam, je gezondheid. Je hebt niet genoeg energie en het weekend is te kort om op te laden. Je neemt je elke keer opnieuw voor om niet in je eigen valkuilen te stappen, om beter voor jezelf te zorgen, meer tijd voor jezelf te nemen, positiever in het leven te staan en anders te reageren op situaties. Vol goede moed begin je aan een nieuwe dag, een nieuwe week, een nieuwe maand. Vaak kijk je na een week of een maand terug en ben je teleurgesteld omdat het weer niet gelukt is.

Heb je het gevoel dat je weet wat je wilt, maar kun je er gewoon niet komen?

Ik snap dat. En dat geldt ook voor honderdduizenden andere vrouwen. Ik heb me ook zo gevoeld!

Totdat ik het lef kreeg om mijn angsten en excuses onder ogen te zien. Om toe te geven aan mezelf dat ik dingen wegstopte, er niet naar durfde te kijken. Het was makkelijker om anderen of de omstandigheden de schuld te geven. Als het buiten jezelf ligt kun je er toch niet echt iets aan doen?

Of wel?

Zou jij willen ontdekken dat het leuk is om het leven van je dromen te krijgen en je stralend te voelen?

Om volmondig hardop te kunnen zeggen dat je de regie hebt over jouw eigen leven? Dat je de keuze maakt om het voortaan anders te doen?

Ik weet dat dit niet de eerste keer is dat je dat hebt gehoord! En ik wed dat elke keer dat je het hoort, je tegen jezelf zegt: “Was het maar zo eenvoudig” OF “Maar ik weet niet hoe!”

Dit is precies waarom ik denk dat de Powervrouw met Lef training iets voor jou is. Omdat ik je in deze training een simpele, makkelijk toepasbare methode leer om de touwtjes in handen te nemen. Om je niet meer te laten regeren door situaties of de reacties van anderen maar om een Powervrouw met Lef te worden die in control is en volop van het leven geniet.

En ik ben meer dan blij om deze geweldige kans met jou te kunnen  delen, dat ik het voorrecht heb om een ​​deel van mijn ervaring en kennis met jou  te delen om jou en andere vrouwen te helpen de regie over hun eigen leven nemen. 

Deze training geef ik maar een paar keer per jaar.  Eerstvolgende datum:

zaterdag 6 en zondag 7 april 2019

Locatie: Bullekroffie Oudesluis, NoordHolland

Training is inclusief overnachting en compleet verzorgd verblijf in een luxe vakantiehuis.

Maximaal 8 deelneemsters

Ja ik wil een powervrouw met lef worden

Ik ben erbij in april

Ik meld me aan

Deze training is voor jou als jij:

 • Niet goed bij je gevoel kunt komen
 • Geen keuzes durft te maken
 • Bang bent om zichtbaar te zijn
 • Last hebt van vermoeidheid of kleine lichamelijke ongemakken waardoor je dingen uitstelt
 • Veel piekert
 • Niet goed naar je lichaam kan luisteren
 • Je stoort aan terugkerende patronen waar je niet uit kunt blijven

In deze training leer je:

 • Hoe je brein werkt
 • Hoe gedachten en overtuigingen je gedrag aansturen
 • Hoe patronen ontstaan
 • Wat jouw drijfveren zijn
 • Wat er precies voor nodig is om te veranderen

Na deze training

 • Beschik jij over een praktische, snel toepasbare tool waarmee  je uit een patroon kan stappen en het direct anders aan kan pakken
 • Kun jij je eigen gedrag en gedachten op elk moment stoppen en veranderen
 • Heb jij de regie over hoe jij je voelt, hoe je denkt en hoe je reageert
 • Heb jij het lef om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen reacties en de keuzes die je maakt

Kortom ben jij een Powervrouw met Lef.

Deze training is een op zichzelf staande training die je veel inzicht en een praktische tool geeft waardoor jij de regie over je eigen leven in handen kunt nemen. Het is ook de perfecte voorbereiding voor mijn Powervrouw met Pit programma.

Tijdens deze 2 daagse training verblijven we met een kleine groep deelneemsters in een luxe vakantieverblijf in Noord Holland. 

Jouw investering voor deze tweedaagse training is € 850,00  inclusief overnachting, alle maaltijden, dranken en versnaperingen. 

Meld je hier aan

Deze training past bij mij

Ik wil erbij zijn

Ik meld me aan

Wat een leuke en interessante training was de Powervrouw met Lef training! De training heeft mij erg geholpen mijn gedachten op een rij te krijgen, weten waar ze vandaan komen en wat ik er aan kan doen. Claudia is heel praktisch, concreet, leuk om naar te luisteren en heel invoelend. Voor iedereen heeft ze persoonlijke aandacht en ze zal er alles aan doen om te zorgen dat je als een echte powervrouw met lef de training verlaat. Bedankt Claudia voor alle inzichten!

Chantal

Ben jij klaar om je vastgeroeste patronen te doorbreken?

Wil jij een Powervrouw met Lef worden?

Meld je nu aan