Ontdek de Femail Factor Nieuwsbrief

Inspirerende mails met herkenbare verhalen en tips

 

Ik werk vooral met Creatrix®

Creatrix® is een methode die vrouwen helpt te achterhalen wat de wortel is van gevoelens zoals onzekerheid, (faal)angst, verdriet, teleurstelling, rusteloosheid, boosheid, nutteloosheid, haatgevoelens enz. Zonder dat het nodig is om negatieve ervaringen uit het verleden te bespreken of  te herbeleven. 

Dit onderliggende probleem verwijderen we met behulp van een visualisatie waarbij ik gebruik maak van jouw vrouwelijke creativiteit en intuitie. Het klinkt misschien wat vaag en zweverig maar dat is het zeker niet. Het is een zeer effectieve methode die snel en pijnloos is. Ik neem je mee in een verhaal, tijdens dit verhaal elimeneer jijzelf vastgeroeste overtuigingen. Na een sessie zijn blokkades en overtuigingen compleet veranderd waardoor jij je anders voelt en anders gaat gedragen.   Hierdoor kom je (weer) in je kracht te staan enin contact met jezelf  kun je de wereld weer aan, voel je je weer de sprankelende vrouw die je eerst was!

Creatrix® is ontworpen specifiek voor vrouwen, door vrouwen. Het is een methodiek van het “Institute of Women International” in Australië. Het bijzondere van deze methode is dat het ontworpen is vanuit het vrouwenbrein, terwijl de meeste methodes op het mannenbrein zijn geënt. Dat maakt deze methode gegarandeerd effectief voor vrouwen. Het is een techniek die inspeelt op het bewuste/onderbewuste d.m.v. creatieve verbeelding, storytelling en visualisatie onder professionele begeleiding..

 Dit zeggen clienten over Creatrix®:

In het verleden heb ik meerdere therapieën gevolgd, omdat terugkerende overtuigingen voor negatieve gedachten en emoties zorgden. Ik voelde mij onzeker, haalde mijzelf naar beneden en plaatste anderen op een voetstuk. Hierdoor kon ik op een zeker punt in mijn leven niet verder groeien in mijn relaties tot anderen mensen en ook niet op persoonlijk vlak. Hoewel de therapieën mij altijd op de been hebben gehouden, was het een pleister op de wond, die na gering van tijd vervangen moest worden. Een niet blijvende oplossing. Met Creatrix voelde ik mij voor het eerst echt geholpen. Tijdens het voorproces heb ik meerdere negatieve overtuigingen genoteerd, maar nu teruglezend herken ik mijzelf daar niet meer in terug. Het is alsof ik de onzekerheid van een ander lees en ik vind het dan ook vreemd om te bedenken, dat ik dat heb geschreven. De woorden op papier maken geen indruk en hebben geen enkel effect op mijn gemoedstoestand, omdat ik niet meer kan terug halen dat dit mijn blokkades waren. Ik ben dan ook intern rustiger geworden, voel mij niet meer bedreigd en durf van mijzelf te houden. Ik kan het iedereen aanbevelen.  A. Oosterling

Tijdens het traject zal ik:

 • mij 100% inzetten voor jou. Niet alleen tijdens de sessies, ook tussen de sessies door ben ik er voor jou om je te helpen als je tegen iets aan loopt, vastzit of er even doorheen zit. 
 • In alle openheid naar je luisteren
 • Luisteren zonder je ooit te veroordelen
 • Jou helpen om uit te zoeken wat je werkelijk in je leven wilt
 • je motiveren 
 • je aanspreken op je eigen verantwoordelijkheid 
 •  zal ik veel vragen stellen, vragen die jou aan het denken zetten. Door de vragen die ik stel zal jij moeten gaan nadenken over jouw eigen leven. Het doel van de gestelde vragen is dat jouw antwoorden jou inzichten geven in je eigen leven. Dat je patronen ontdekt, leert waardoor deze ontstaan zijn en deze leert te doorbreken. Leert hoe patronen en overtuigingen jou weerhouden van te doen wat je echt wilt doen om het leven te leiden wat je graag wilt. Tijdens de sessies ruimen we belemmeringen op en zal jij gaan ontdekken wie je echt bent,
 • Na het traject zal jij je weer vrij, energiek, licht en happy voelen, weten wat je wilt en de keuzes gaan maken die bij jou passen.

Tijdens het traject verwacht ik van jou:

 • 100% commitment, je gaat dit traject doen voor jou, voor jezelf en niemand anders, dat betekent dat je ook het werk moet doen, niet alles van mij af kan laten hangen!  
 • vertrouwen in mij en in jezelf
 • 100% inzet. Er vol voor gaan met alles wat je in je hebt. Dat betekent openstaan voor wat ik je vertel, 100% meedoen tijdens de sessies en huiswerkopdrachten doen als ik die opgeef