Ontdek de Femail Factor Nieuwsbrief

Inspirerende mails met herkenbare verhalen en tips

Male Factor Coaching

Mannen zijn meer dan welkom om een coachingtraject te volgen.

Mijn Male factor coaching is een doelgerichte coaching. Samen kijken waar jij tegen aanloopt in je leven, waar je moeite mee hebt en/of last van hebt. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld:

 • Je hebt moeite met communiceren
 • Je hebt moeite met functioneren 
 • Je hebt moeite met doelen stellen en behalen
 • Je hebt relatieproblemen
 • Grote veranderingen zoals een scheiding, ziekte van jou of je partner of je baan verliezen

Veranderingen

Iedereen maakt veranderingen mee in zijn leven waardoor je tijdelijk uit balans raakt of het overzicht kwijt raakt. 

Niet lekker functioneren op je werk heeft grote impact op je leven. Niet alleen praktisch maar het kan ook je gevoel van eigenwaarde beïnvloeden. Als jij veel in een baan hebt geïnvesteerd en je voelt je niet gewaardeerd of je krijgt steeds meer werk toegeschoven kan dat je werkplezier sterk verminderen en uiteindelijk zelfs tot inactiviteit leiden.

Verbroken relaties kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je je niet opnieuw wilt binden. Misschien ben je je hier helemaal niet bewust van maar het kan zijn dat je bang bent om een nieuwe relatie aan te gaan omdat je die ander  niet durft te vertrouwen, bang bent voor teleurstelling of bang bent dat diegene op den duur op je uitgekeken raakt. Hierdoor kun je jezelf afsluiten (blokkeren) voor een nieuwe liefde.

Geconfronteerd worden met een ernstige ziekte, bij jezelf, je partner of belangrijke anderen, kan gevolgen hebben voor je functioneren. Welke impact heeft het op jouw leven? Gaan er dingen veranderen?  Hoe ga je hier mee om?

Ik  help je:

 • Doelen te stellen en ze te behalen
 • Onderliggende problemen/patronen duidelijk te krijgen,   
 • Met stress omgaan
 • Je communicatie te verbeteren
 • Inzichtelijk krijgen wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken
 • Je verder te ontwikkelen

Hoe werkt dat? 

Ik help je doelen te verwezenlijken en je verder help te ontwikkelen. De doelen kunnen levens- of werkgerelateerd zijn. Als coach help ik jou leren. Niet door te onderwijzen, maar door jou te inspireren, motiveren en te ondersteunen. Door duidelijk te krijgen wat je doel is en dat doel te bereiken door een duidelijk stappenplan te maken. Door je praktische handvaten te geven die je direct in je leven kunt implementeren.

Coaching is geen (psycho)therapie, het is niet gericht op trauma’s en/of levensgebeurtenissen uit het verleden.  Coaching is gericht op het hier en nu. Mijn ervaring als counselor gebruik ik inzicht te krijgen in de problemen die er bij jou spelen. Jou weer in balans brengen kan bijvoorbeeld door realistische oplossingen voor problemen te vinden ,  antwoorden te vinden en/of het ontwikkelen van bepaalde inzichten of sociale vaardigheden. Ik help je je gedachten en gedrag op dezelfde lijn te krijgen. 

Male Factor Coaching betekent met mij werken in één op één sessies.