Ontdek de Femail Factor Nieuwsbrief

Inspirerende mails met herkenbare verhalen en tips

The Female factor workshop (ik en mijn hormonen)

Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen, dat weten we allemaal. We ervaren dit dagelijks in onze omgang met anderen, we gaan anders om met mannen dan met vrouwen. Onze hersenen werken anders, ons systeem zit anders in elkaar en wij hebben te maken met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, creativiteit en moederlijke instincten, kortom de Female Factor.

In deze 2,5 uur durende workshop leg ik je uit waarin wij vrouwen nu precies verschillen van mannen en hoe onze hormonen onze emoties beïnvloeden. Wist je dat het gros van de begeleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmethodieken ontwikkeld is door en voor mannen?

Na deze workshop snap je jezelf en je reacties beter en begrijp je dat het geen wonder is dat een hoop dingen die je tot nu toe al hebt geprobeerd om jezelf te ontwikkelen, gewoon niet bij je werken.

Wat kost het?

De investering voor deze workshop bedraagt slechts € 50,-
 Hapjes en drankjes zijn natuurlijk inbegrepen.

Wanneer?

Ik geef deze workshop regelmatig. Het is ook mogelijk om deze workshop te boeken op een datum/tijd die jou uitkomt. Bijvoorbeeld als teambuilding of een gezellig, leerzaam uitje met vriendinnen of collega's. Dit kan op locatie, mits de locatie rolstoeltoegankelijk is en er een minimaal aantal deelneemsters is. . Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een offerte. 

“Ja, maar… ik heb geen tijd, ik ben zo moe, ik heb al zoveel te doen.”

Maar wat als je geen actie onderneemt? Wat als je het jezelf niet gunt om te ontdekken hoe de Female Factor jouw leven beïnvloedt? Dan blijft alles bij het oude en blijf je moe terwijl je zo weinig tijd hebt en zoveel te doen. Aarzel niet langer en ontdek alles wat jij moet weten over de Female Factor.

The Female Factor

* Verplicht veld

Alle informatie die je verschaft wordt vertrouwelijk behandeld