DIRECT TOT DE KERN!

‘Onzekerheid beheerste mijn leven’

Bang om afgewezen te worden, bang om in de nanciële problemen te komen, bang om dan geen vangnet te hebben… Angst beheerste Iris’ leven dermate dat ze meerdere therapieën volgde om die te overwinnen. Niets werkte echter totdat ze bij Claudia Koehoorn van Jouw Transformatie terechtkwam.

Het traject waar Iris instapte heet Powervrouw met pit. ‘Een bijzonder proces waarin ik inzicht kreeg in de koppelingen die ik onbewust had gemaakt tussen emoties en gebeurtenissen. Zo raakte ik bijvoorbeeld steeds overwerkt omdat ik zo bang was geen bu er te hebben, dat ik mezelf nooit rust gunde. Om dat los te kunnen laten,

hoefde ik het verleden niet helemaal boven te halen. Dat maakte het zo bijzonder. Na de sessies voelde ik me direct bevrijd. Ik was verbaasd hoe snel het ging!’

Behalve de aanpak die speci ek gericht is op het vrouwenbrein, schrijft Iris het succes vooral ook toe aan Claudia.
‘Ze geeft je een gevoel van veiligheid, van je

gehoord en begrepen voelen. En omdat ze zelf veel heeft meegemaakt, kan ze zich in je verplaatsen, met je meeleven zonder de nodige afstand te verliezen die ze als coach moet behouden.’

Met haar oude thema’s is Iris klaar. ‘Maar mocht ik weer wat tegenkomen, dan weet ik Claudia te vinden.’

 

Claudia Koehoorn