De Female Factor

In de knoop

“Vrouwen vervullen zowel op het werk als privé verschillende rollen, bijvoorbeeld die van moeder, dochter, echtgenote, werkneemster en vriendin. We willen deze zo perfect mogelijk vervullen en hebben het gevoel aan allerlei verwachtingen te moeten voldoen. Daarbij worden we gedreven door onze hormonen en lopen we tegen allerlei emoties aan. We cijferen onszelf weg en op een gegeven moment zitten we helemaal in de knoop.”

Jij kunt het ook!

“Doordat ik oog heb voor de ‘female factor’ en dankzij mijn psychologische kennis komen we snel tot de kern en boeken we in rap tempo resultaten. Het is een grote meerwaarde dat ik ook ervaringsdeskundige ben; ik weet precies wat mijn cliënten doormaken. Op mijn website laat ik hen in video’s zelf aan het woord. Ook om te laten zien dat jij net als zij beter in je vel kunt komen te zitten.”

De mogelijkheden

Claudia biedt verschillende vormen van begeleiding aan. “Er is een tweedaagse training ‘Powervrouw met lef’, waarbij je in een kleine groep leert om blijvend terugkerende patronen en gedachten te doorbreken. Je kunt ook individueel aan de slag in een persoonlijk traject. Op 14 september start de creatieve cursus ‘Krachtig Kwetsbaar’. In 6 bijeenkomsten nemen Suus Wolters en ik je mee op een creatieve reis en ga je op zoek naar je echte zelf.”

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk ‘klik-gesprek’
en ontdek wat Claudia voor jou kan doen.

Alkmaar Bruist september 2018

Claudia Koehoorn