Ontdek Creatrix® resultaten

Video’s waarin clienten hun Powervrouw met Pit ervaringen delen.

 Krachtig Kwetsbaar

Een creatieve reis naar innerlijke rust, kracht, passie, vertrouwen en blij zijn met wie jij bent.

 

Wil jij geloven en voelen dat je goed bent zoals je bent? Dat jij mag zijn wie je bent met al jouw perfecte imperfecties?

Vind je het een mooie uitdaging om met jezelf aan het werk te gaan, door naar jezelf kijken, praten en delen met anderen te combineren met creativiteit?

Dan is de cursus Krachtig Kwetsbaar iets voor jou!

Gedurende 6 interactieve avonden nemen ervaringsdeskundigen Suus Wolters en ik je mee op reis, waarbij je op creatieve wijze weer terug naar jezelf wordt gebracht en kennis opdoet over hoe je brein werkt en hoe emoties jouw denken, voelen en doen beïnvloeden. Niet alleen luisteren en praten maar ook lekker schrijven, tekenen enz. Creatief bezig zijn waarbij niets moet en alles mag.

In 6 weken naar meer rust en balans. In deze cursus combineren we kennis over hoe je brein werkt met creatief bezig zijn. Waarom? Omdat o.a. schrijven, tekenen, een visionboard maken enz je uit je hoofd haalt en met je gevoel in contact brengt. Ontdek wat jij nodig hebt om je imperfecties te omarmen. We werken met maximaal 8 deelneemsters zodat er genoeg ruimte is voor uitwisseling en individuele begeleiding. Doe je mee?

Wie weet ontdek je dan dat jij  op een andere manier in het leven staat dan je dacht.

Tot en met 26 januari 2019 €50 korting met een earlybird ticket

Merk je dat je niet altijd kunt zijn wie je werkelijk bent

Heb jij iets meegemaakt in je leven waardoor je niet zo lekker in je vel zit?

Voel je je daardoor:

 • Kwetsbaar
 • Onzeker
 • Uit balans
 • Minder veerkrachtig

Zit je wel lekker in je vel maar merk je dat je meer rust, balans en voor jezelf durven kiezen wilt, is deze cursus voor jou.

In een maatschappij waar we ons zelfbeeld afmeten aan het aantal ‘likes’ op social media, waar we iedere dag geconfronteerd worden met perfectie… Waar we in een cultuur leven van ‘blaming’ en ‘shaming’ … Daar is het niet gek dat zoveel mensen op zoek zijn naar zichzelf en dat burn-out beroepsziekte nr. 1 (NRC, januari 2017) is. Dan is het niet gek dat mensen op zoek zijn naar een manier, cursus of methodiek die hen kan helpen krachtig in het leven te staan.

Om in dit geweld overeind te blijven heb je moed nodig. Moed om te geloven dat jij goed bent en dat je genoeg bent. Hiermee kan de cursus Krachtig Kwetsbaar Zijn je helpen. Gedurende zes interactieve bijeenkomsten nemen we je mee op reis. Een cursus waarmee je op creatieve wijze weer terug naar je eigen kracht wordt gebracht. En wie weet ontdek je dan dat die ‘nieuwe ik’  op een andere manier in het leven staat dan je dacht. Laat dus los wie je denkt te moeten zijn, omarm je imperfecties en sluit vriendschap met jezelf. Want jij bent goed zoals je bent.

In deze cursus bundel ik de creativiteit en motiverende, inspiratie van  Suus Wolters met mijn krachten als coach en counselor en mijn kennis van emoties en het vrouwelijke brein.

Deze interessante creatieve cursus is losjes gebaseerd op o.a. de bestseller ‘De moed van Imperfectie’van prof. dr. Brené Brown. Met een kleine groep cursisten ga je op een ontspannen manier op reis door jouw leven, op weg naar een nieuw zelfbewustzijn. Een creatief avontuur waarbij je alle ballast en bagage loslaat en de kracht van kwetsbaarheid leert kennen. Want pas wanneer je je eigen imperfectie omarmt, stel je jezelf open om weer volop van het leven te genieten…

We gaan samen aan de slag met thema’s uit het boek ‘De moed van Imperfectie ’van prof. dr. Brené Brown. We gaan samen de uitdagingen aan die aan deze thema’s verbonden zijn. Juist omdat we dit samen doen ontdek je dat je niet alleen staat. Dat jij niet de enige bent.  De kracht van delen en herkennen is groot, jij bepaalt wat je deelt en met wie je deelt.

Deze cursus is voor iedereen die:

Door veranderingen in het leven op zoek zijn naar meer innerlijke rust en balans en voor iedereen die op zoek is naar een bezield leven en het fijn vind om hier op een creatieve manier mee aan de slag te gaan.

 

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten, 1 per week op maandagavond in de sfeervolle praktijk van JouwTransformatie in het centrum van Alkmaar. De eerst volgende cursus start op 11 februari 2019.

 

Cursus data:

11 februari 2019 van 19.15 tot 21.15

18 februari 2019  van 19.15 tot 21.15

25 februari 2019  van 19.15 tot 21.15

4 maart 2019  van 19.15 tot 21.15

11 maart 2019  van 19.15 tot 21.15

18 maart 2019 van 19.15 tot 21.15

Wat kun je verwachten:

 • 6 bijeenkomsten in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers
 • Het boek ‘De Moed van imperfectie’
 • Thema’s zijn: authenticiteit, compassie, veerkracht, talenten ontdekken, vertrouwen en nog veel meer.
 • Exclusieve online toegang tot meer informatie en extra opdrachten
 • Toegang tot een besloten Facebook groep waar je met gelijkgestemden je ervaringen en opdrachten kunt delen
 • Uitleg en  deskundige begeleiding
 • Een werkboek
 • Je eigen art journal
 • Alle benodigde creatieve materialen

 

Wie geven de training:

          

Suus Wolters                                              Claudia Koehoorn

Creatief Conceptontwikkelaar                Coach, Counselor en Creatrix® Facilitator

 

Wil jij transformeren naar een vrouw die Krachtig Kwetsbaar durft te zijn?

Ik ben niet perfect èn ik ben GENOEG ~ Brené Brown ~ Durf jij je perfectie te laten varen?

Koop je earlybird ticket voor 26 januari 2019 en ontvang €50 korting

Krachtig Kwetsbaar

11 februari 2019

inclusief boek, werkboek, materialen, koffie en thee
Fnidsen 77 Alkmaar
€497,00


Maximaal 8 deelnemers.

Deelnemers ervaringen:

Deze cursus heeft mij geholpen om stress los te laten en meer ontspannen in het leven te staan en mee te bewegen met wat er op mijn pad komt
                                 Vera
Een ontdekkingsreis naar mezelf waarin de moed vond om naar mezelf te kijken,  ik talenten in mijzelf ontdekte waarvan ik niet eens wist dat ik ze had en een prachtig creatief dagboek maakte waar ik trots op ben.
                                         Esther

Ja ik wil weer balans en kracht ervaren

Ik wil in mezelf geloven en weten dat ik goed ben zoals ik ben

ik schrijf me in voor Krachtig Kwetsbaar